U prostorijama RK Podravke održana je konferencija za medije uoči subotnje utakmice 3. kola EHF Lige prvakinja u kojoj će snage odmjeriti RK Podravka Vegeta i RK Krim Mercator i to u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović Koprivnica s početkom u 18 sati.

received 2642273685997633 1600x1200 copy

Koprivnicom vlada rukometno ludilo, a tome su zaslužni stručni stožer i ekipa. Užitak je živjeti u ovom gradu i biti u ovom klubu u ovim vremenima. Cilj nam je bio popularizirati rukomet i taj je cilj ispunjen posebno to možemo vidjeti po tome što se i dalje traži ulaznica više, ali i kroz velik broj upita za školu rukometa. Prethodna utakmica protiv Gyora pokazala je gdje smo s najjačimanaglasila je Miranda Tatari Šimunović uz najavu dobre atmosfere na subotnjoj utakmici.

podravka proess kriim 18102018 01 jk copy

Ekipa je uglavnom zdrava, a trener Zlatko Saračević je istaknuo kako je Elena Popović dobila udarac u ruku na utakmici s Dalmatinkom no vjeruje kako će se ta ozljeda sanirati do subote. Malih problema s upalom oka ima i Ana Turk koja redovno trenira.

Očekujem jako tešku utakmicu, možda i najtežu dosad. Krim je kvalitetan i dobro znani protivnik s obzirom na odigrane pripremne utakmice s njima koje nisu mjerilo. Vjerujem u cure jer odlično rade, a ovo je već treće kolo tako da nemamo nepoznanica kazao je trener Zlatko Saračević.

podravka proess kriim 18102018 03 jk

Igračica Dejana Milosavljević istaknula je svoja očekivanja u povodu nadolazeće utakmice. 

Ovo je teška utakmica, ali mislim da se dobro pripremamo i rastemo iz utakmice u utakmicu što i pokazujemo. Publika će ponovno biti naša snaga i naš osmi igrač i izuzetno smo zahvalne što pokazuju ovako velik interes za utakmice – kazala je Dejana Milosavljević koja je ove trenutke sportske karijere sanjala u svojim počecima, a sada zajedno s ekipom i živi ovaj san.

Ispred dvorane, ali i u dvorani vas ponovno očekuju iznenađenja glavnog sponzora prehrambene kompanije Podravka, slatka i slana iznenađenja, ali i navijački rekviziti. Ako ste osigurali svoje besplatne ulaznice preporuča se kao i za proteklu utakmicu da u dvoranu dođete sat vremena ranije kako biste zauzeli svoja mjesta i bili dio ove velike navijačke atmosfere na krilima koje je RK Podravka Vegeta vratila europski rukomet u Koprivnicu.

podravka proess kriim 18102018 04 jk