Djevojčice Podravke i trenerica // aRHIVA

TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

U organizaciji RK Podravka, u nedjelju je u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici odigran prijateljski rukometni turnir za djevojčice rođene 2000 godine i mlađe, na kojem su uz domaćina, Podravku 4, nastupile i ekipe RK Garešnica, RK Koka te gošće iz susjedne Republike BiH, RK Knežopoljka (Kozaračka Dubica). U prvoj utakmici turnira djevojčice RK Knežopoljke iznenadile su našu ”pospanu” ekipu  i pobijedile ih s rezultatom 14:12 (8:7). Nakon glasne “jezikove juhe” u drugoj utakmici pobijeđene su RK Garešnica sa 13:12 (6:6), a nakon toga RK Koka sa 15:11 (9:3).

Podravka 4 nastupila je u sastavu: Bačić, Petika 18, Galinec 1, Popović 1, Sikavica, Dombaj, Kodrić 1, Kokša, Brkić, Benić 1, Jandrašić 6, Vrabec, Jurić, Petričević, Šestak 10, Borac, Presek 1, Bogdan 1, Kolar. Zbroj golova je iz sve tri utakmice.
Ostale utakmice: RK Koka – RK Knežopoljka  13:13 (6:6), RK Koka – RK Garešnica 14:8 (6:5). Knežpoljka i Garešnica nisu igrale, jer su zemljopisno blizu, pa često igraju međusobno, pa im nije bio ”gušt”. Na ovom turniru poredak se nije računao. Podravka je inače imala dvije pobjede i poraz, Koka i po pobjedu, neriješeno i poraz, Knežpoljka pobjedu i neriješeno, a Garešinica je bez pobjede s dva poraza
Trenerica Đurđica Zečević