Kadetkinje kod koprivničkog gradonačelnikaKoprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić u prostoriji Vjenčaonice primio je u ponedjeljak Podravkine mlade rukometašice, kadetske prvakinje Hrvatske u dvije kategorije: 1996. i 1998. godište. Uz gradonačelnika u dvostrukoj ulozi bila je Jasmina Stričević, kao predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice i kao članica Upravnog odbora RK Podravke.

Osim djevojaka klub su predstavljali direktorica Božica Palčić, dopredsjednik dr. Dražen Sačer, tajnica Zlatica Rušak i treneri Mato Matijević, Branko Krajačić, Snježana Petika i Đurđica Zečević.

Gradonačelnik je mladim igračicama darovao glazbene CD-e, ulaznice za kino i svakoj po par tenisica Sloge, a počastio ih klipićima i pićem. Igračice su Zvonimiru Mršiću darovale uokvirenu zajedničku fotografiju te medalju za osvojeno prvenstvo.

Zajednička fotografija u graduGradonačelnik Mršić čestitao je igračicama, trenerima i vodstvu kluba, a posebno mu bilo drago što i bivše igračice rade s djecom. Dodao je da Podravka s ovako dobrim igračicama ima dobru budućnost. Istaknuo da djevojčice svojim bavljenjem rukometom daju pozitivan primjer prijateljima i prijateljicama i poželio im puno sreće i uspjeha i ubuduće.

Direktorica RK Podravke Božica Palčić zahvalila je na čestitkama, na prijemu i podršci koju klub ima od Grada Koprivnice.

– Ove sezone osvojili smo prvenstvo i kup, prvaci smo druge i treće lige, prvaci države u 96. i 98. godištu. Jedini u državi imamo tako dobre rezultate, koji su između ostalog i plod dobrih uvjeta rada – rekla je Palčić.