Prijem kod župana // Foto Ivo Čičin-MašanskerKoprivničko-križevački župana Darko Koren sa suradnicima priredio je u četvrtak prijem za rukometašice Podravke Vegete, reprezentativke i sudionice Olimpijskih igara u Londonu. Tom prigodom župan je zahvalio rukometašicama na promiđbi grada i županije.

Olimpijke i direktorica // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa prijemu su bile Ivana Jelčić, Lidija Horvat, Nikica Pušić-Koroljević, Miranda Tatari, Antia Gaće i Vesna Milanović Litre (na slici s lijeva na desno) u pratnji direktorice RK Podravke Božice Palčić (treća s desna).

Tom prigodom istaknuto je da je rukomet najpoznatiji i najcjenjeniji brand ovoga kraja i, kako je kazao župan po podravski, ”mi se špinčimo s vama”, tj. ponosimo se s vama.

Župan je podijelio cvijeće i darove // Foto Ivo Čičin-MašanskerZahvalila je kapetanica reprezentacije i RK Podravke Vegete Miranda Tatari, a Božica Palčić, koja ima iskustva s mnogobrojnih europskih i svjetskih smotri, rekla je da je plasman na Olimpijske igre povijesni rezultat, a kako su rukometašice Podravke Vegete bile nositeljice igre, to je ujedno i potvrda da se u klubu dobro radi.

Zajednička fotografija // Foto Ivo Čičin-MašanskerZamjenik župana i član novog Upravnog odbora RK Podravke Ivan Pal istaknuo je da je to ”super rezultat”, a da je možda premalo korišten podatak da je Koprivnica dobila svoju prvu olimpijku, koprivničko rukometno dijete, Mirandu Tatari. Pal je dodao da su uz ovih šest igračica zaslužne i Marta Žderić i Žana Čović, koje su do zadnjeg dana bile u pripremama za Olimpijske igre, ali nisu bile među 15 putnica.

Rukometašicama su podijeljeni darovi i cvijeće, uz obavezno službeno slikanje.