Korina Karlovčan je produljila vjernost klubu na još dvije godine. Korina ima 23 godine, a Rukometni klub Podravka je njezin dom od njezinih prvih rukometnih koraka. Ovo je njezina osma sezona s prvom ekipom u kojoj je početke imala kao mlada talentirana igračica koja je prošla kroz sve mlađe reprezentativne selekcije te nastupila na svim velikim natjecanjima. Korinina borbenost i svestranost na terenu dolaze do izražaja i zbog toga što osim svoje primarne pozicije na lijevom krilu itekako može doprinijeti i na vanjskim pozicijama što je posebno potvrdila u aktualnoj sezoni.

Korina Karlovčan//foto:Romana Mihalec//RK Podravka

Mislim da je ovo najbolje za moju karijeru i sretna sam zbog toga. Želje u ovoj sezoni su mi da osvojimo Kup i Prvenstvo te sam zahvalna klubu na ukazanom povjerenju – rekla je Karlovčan nakon potpisivanja ugovora. 

Kroz dosadašnje sezone cijelo je vrijeme nastupala u Ligi prvakinja i EHF Kupu u kojima je postigla 55 pogodaka. Podsjetimo, Korina je u sezoni 2018/2019 na kvalifikacijskom turniru za ulazak u Ligu prvakinja sa svojih 19 godina preuzela odgovornost i 15 sekundi prije kraja poentirala za rezultat 22:21 na domaćem terenu protiv Craiove te zajedno s ekipom osigurala ulaznicu za elitno europsko rukometno natjecanje.