Podravka - Buducnost, Bepo 2012.Na Memorijalnom turniru Josipa Samaržije Bepa i ove će godine biti stari znanci, koji su poslali pozitivne odgovore na poziv: podgorička Budućnost, bečki Hypo i ljubljanski Krim. Tako će se na okupu naći četiri sudionika Lige prvakinja. Osim s Hypom, moguće je da će Podravka Vegeta izvući za suparnike u grupu ostale dvije ekipe: Budućnost je u prvoj, a Krim u drugoj jakosnoj skupini, dok su Hypo i Podravka Vegeta u trećoj.

Iako to nema izravne veze s formom ekipa koju će imati u Ligi prvakinja početkom listopada, ipak će to za Podravku Vegetu biti ”mjerenje” jačine, ili pokazatelj gdje je u ovoj sezoni u odnosu na druge. Prije tog turnira u dva navrata po dva dana igrat će se s ekipama iz Mađarske.

Bit će ovo osmi memorijalni turnir, koji je osmišljen 2006. godine.

Dosadašnji pobjednici su 2006, 2007. i 2008. Podravka Vegeta, 2009. godine Oltchim, 2010. Budućnost, 2011. Podravka Vegeta i 2012. godine Budućnost. Dosad je na Bepovom turniru sudjelovalo 10 ekipa. Podravka Vegeta i Krim bili su sudionici svih sedam turnira, Hypo Nö i Budućnost po četiri puta, Györ i Cronexi (Fehérép) Alcoa dva puta, a DVSC Debrecen, TVIN Trgocentar, Oltchim i Metalurg po jedanput.