Nakon male pauze od prvenstvenih utakmica zbog reprezentativnih obaveza i nakon jednog slobodnog kola rukometašice Podravka Vegete zasjale su u odličnom izdanju pred lijepo popunjenim tribinama i u 22. kolu svladale čakovečki Zrinski. Dominatno od prvih minuta s dobro raspoloženom Jovanom Risović ekipa je već u 10′ na 8:3. Nastavljaju u jakom ritmu i u nastavku utakmice, a u brzim kontrama i polukontrama odlično realizira Zadravec s čak pet pogodaka u prvom poluvremenu, a s isto toliko u prvom pridružila joj se već standardno dobra Ana Debelić te s četiri Chigirinova. Ekipa je svojom odličnom prezentacijom već u prvom dijelu ostavila prostor za rotacije treneru Zlatku Saračeviću. Na odmor cure idu uz lijepu prednost i rezultat 22:10.

U drugo poluvrijeme ekipa ulazi još slobodnije i sigurnije, a mlade snage Popović, Jandrašić i Franušić odlično pravdaju povjerene minute. U 37′ ekipa Zrinskog zabija pogodak nakon dugih 7 minuta bez pogotka, a Podravkašice su već na sigurnih 28:11 uz ponovno odličnu realizaciju s krila naših Turk i Karlovčan. Nema sumnje da su iskustvo, spremnost i snaga kod naših cura ipak bili nedostižni za Čakovčanke. U nastavku naša ekipa dinamičnim, spretnim i lijepim akcijama vodi utakmicu kraju uz konačan rezultat 43:19. Minute su danas upisale sve igračice iz zapisnika i gotovo sve se upisale u listu strijelaca, a svoj odličan dan imale su danas i vratarke.

PODRAVKA VEGETA 43(22)

ŽRK ZRINSKI 19(10)

SD Gimnazija Fran Galović Koprivnica. Gledatelji: 400. Suci: Tin Derušek iz Zagreba i Matej Pavlović iz Varaždina. Nadzornik HRS-a: Damir Kuti (Daruvar)

PODRAVKA VEGETA: Risović, Ećimović, Tucaković; Zadravec 5, Turk 5, Holešova 3, Karlovčan 5, Popović 3, Jandrašić 3(2), Džono, Franušić 5(1), Chigirinova 5, Ikhneva 2, Debelić 6, Yehykava 1.

Trener: Zlatko Saračević

ŽRK ZRINSKI: Kozjak, Pavlović 6, K. Balic, Gavrić 5(2), Pajic 2, Vukojević 3(1), M. Balic, Resman 1, Car 1, Žvorc, Blagus, Šestak 1, Sencar, Androlc

Trener: Goran Mrđen

Sedmerci: Podravka Vegeta 5(3)/ ŽRK Zrinski 6(3)