U nedjelju je odigrano zaostalo 1.kolo MŽL U13 u koju smo se prijavili s dvije ekipe u želji da sve igračice dobiju priliku da igraju što više utakmica. Križ je bio domaćin 1.kola u sklopu kojega su naše cure odigrale četiri utakmice i to svaka ekipa po dvije. Rezultati i zbrojeni golovi za obje utakmice nalaze se u nastavku. 

Trnina Križ – Podravka 10 : 22

Podravka – Sisak 33 : 17

Podravka – Kljaić 7, Kovačić 7, Ivanček 16, Džinić 8, Komar 2, Ristemi 5, Horvat, Glavnik , Kovačević 1 , Gašparić 1, Topalović , Sočev , Štefičar , Premec 10

Odigrali smo obje utakmice jako dobro uz poneka razdoblja „crnih rupa“ koja nisu utjecala na rezultat, a uglavnom su bila vezana uz promjenu sastava igračica na terenu. Sve cure moraju shvatiti da kada uđu u igru moraju biti koncentrirane da odigraju maksimalno u obrani i u napadu, a ne da svojom igrom dovedu utakmicu u rezultatsku neizvjesnost. Zato je odgovornost i ozbiljnost jako bitna. U obje utakmice odlične i u obrani i u napadu Ivanček i Kovačić, uz vrlo dobre Premec, Džinić i Kljaić – rekla je trenerica Petika.

Sisak – Podravka 2 16 : 13

Podravka 2 – Trnina Križ 28 : 12

Podravka 2 – Radić , Dvekar 3, Čengija , Ciler 3, Kelek 1, Jelović, Vadla 4, Habek 20, Bošnjak 10, Feljak

Prvu utakmicu smo odigrali u grču jer su se poneke igračice vjerojatno prvi puta našle u situaciji da su sada one te koje moraju stvarati rezultat pa smo imali veliki broj promašenih stopostotnih šansi. Druga utakmica je bila sasvim druga priča. Iskoristili smo maksimalno činjenicu da su naše protivnice igrale drugu utakmicu zaredom i stvarali smo šanse iz kojih smo sigurno poentirali. Odlična u obje utakmice Habek uz također vrlo dobre Bošnjak i Vadla – zaključila je trenerica Petika.