Veteranke-KriževciPIŠE // Petra Zečević

Veteranke Podravke ovog su vikenda sudjelovale na Međunarodnom veteranskom turniru u Križevcima, gdje su osvojile 4. mjesto. Na turniru je sudjelovalo 17 muških i ženskih ekipa iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore i Srbije.

Veteranke Podravke u grupnoj fazi turnira ostvarile su dvije pobjede i to protiv domaće ekipe Mlinarica i ekipe Petrinje te jedan poraz od, na kraju prvakinja turnira, ekipe Ivanić Grada. Time su osvojile drugo mjesto u grupi i borbu za treće mjesto na turniru u kojoj su izgubile od ekipe Trogira.

Posebno treba istaknuti i nagradu za najbolju vratarku turnira koju je osvojila naša Špela Skrt Keser koja je nakon punih 13 godina ponovno stala na gol i svojim odličnim obranama pokazala da se neke stvari nikad ne zaboravljaju.

No, ono bitnije od samog rezultata i plasmana je druženje starih prijateljica, zabava te prisjećanje na igračke dan, a sve u odličnoj organizaciji domaćina turnira, veterana KTC-a. U ime svih veteranki Podravke i u svoje osobno ovom prilikom zahvaljujem što su svojim gostoprimstvom samo povećali našu želju za daljnjim nastupima veteranskim turnirima i takvim druženjima.