Kristijan (Kiki) Premec zna sve igračice, ali najdraža mu je Lamprini Tsakalou

Danas je koprivničku dvoranu Gimnazije Fran Galović posjetio dvadesetosmogodišnji zaljubljenik u sport i aktivni član Sportske udruge ”Veliko srce” Kristijan Premec. U dvoranu je najprije unio svoj predivan osmijeh i spontanost, a onda se iskazao sportskim znanjima, duhovitošću i talentima koji su nas sve ostavili bez riječi.

Kiki obožava nogomet i rukomet i u tim se sportovima natječe u Special Power Ligi. Osim što je teorijski itekako potkovan sportskim znanjima, Kristijan je danas pokazao i svoje vratarske vještine. Izazvao je svoju najdražu igračicu Lamprini Tsakalou koja je izvela nekoliko sedmeraca no Kiki se nije dao prevariti i neumorno je zaustavljao lopte. Ekipa je pljeskala i navijala za Kikija, a Labrina mu je poklonila dres na koji mu je napisala poruku i ostavila autogram za lijepo sjećanje na ovaj poseban dan.

Vrijedi spomenuti i kako je trener u Sportskoj udruzi ”Veliko srce” naš trener prve ekipe Antonio Pranjić koji za Kikija ima samo riječi hvale, a usput nam je i otkrio kako Kristijan najviše voli nogomet i rukomet no uz to trenira i plivanje, kuglanje te floorball.

Foto: Ivan Brkić