U redove Podravka Vegete u novoj sezoni stiže još jedno pojačanje i to Kristina Prkačin koja je ugovor s najtrofejnijim ženskim rukometnim klubom potpisala na dvije godine. Dubrovčanka primarno igra na poziciji lijeve vanjske igračice, a rukomet je počela igrati s 15 godina u rodnom gradu. S 18 godina je stigla u Zagreb gdje je prvu godinu igrala za Trešnjevku, a nakon toga se priključila Lokomotivi s kojom je u pet sezona osvojila dva Kupa Hrvatske i europski Challenge kup te je igrala i jedno finale Europskog kupa. U sezoni 2021./2022. priključila se mađarskom Szombathelyiu KKA, a potom se na polusezoni vratila u Lokomotivu s kojom je osvojila i Prvenstvo Hrvatske. Uslijedila je sezona u rumunjskoj Gloriji Buzau i novi povratak u Lokomotivu za koju nastupa i u aktualnoj sezoni, u kojoj se zagrebačka ekipa plasirala u grupnu fazu Europske lige gdje su odigrale šest utakmica. Talentirana seniorska reprezentativka je u svojoj profesionalnoj karijeri najveće uspjehe u klupskom rukometu ostvarila s Lokomotivom, ali najveću snagu zapravo ima bronca s Europskog prvenstva u Danskoj koju je s hrvatskom ženskom seniorskom rukometnom reprezentacijom osvojila 2020. godine.

Drago mi je da smo dogovorili suradnju za sljedeće dvije sezone. Veselim se novim izazovima, novoj ekipi i nadam se da ćemo svi zajedno imati uspješnu sezonu – rekla je Kristina Prkačin nakon potpisivanja ugovora.

Kristini želimo dobrodošlicu u našu rukometnu obitelj i sigurni smo da će nastaviti profesionalni put onako kako je zamislila.