EHF-DRAWU sjedištvu EHF-a u Beču danas, u utorak 22. srpnja, izvučeni su parovi EHF Kupa kupova za rukometašice. Prvi cilj Podravke Vegete je proći kvalifikacije u Kragujevcu i plasirati se u Ligu prvakinja. No, ne uspije li se, onda postoji više mogućnosti u natjecanju Kupa kupova.

Zauzme li Podravka Vegeta u kvalifikacijama 2. mjesto, suparnik u 3. rundi Kupa kupova bit će stari znanac rumunjski U Jolidon Cluj. Cluj bi bio domaćin 15/16. studenoga, a Podravka Vegeta 22/23. studenoga.

U slučaju da Podravka Vegeta na kvalifikacijama bude treća, domaćin će joj u prvoj utakmici 3. runde biti ruski Kuban iz Kransodara (istočno od Ukrajine, južno od Rostova na Donu). Kuban bi bio domaćin 15/16. studenoga, a Podravka Vegeta 22/23. studenoga.

Zauzme li Podravka Vegeta na kvalifikacijama 4. mjesto, suparnik u 2. rundi Kupa kupova 18/19. (domaćin) i 25/26. (gost) listopada bit će crnogorski Danilovgrad. Prođe li tog suparnika, u 3. rundi Podravka Vegeta bila bi domaćin španjolskoj ekipi iz Guarde (na Atlantiku na granici s Portugalom, južno od La Coruňe) Mecalia Atletico Guardes 15/16. studenoga, a gost 22/23. studenoga.

Kao što je poznato kvalifikacije za Ligu prvakinja igrat će se u Srbiji, domaćin je Kragujevac. U polufinalu se sastaju danski Midtjyland – srpski Kragujevac i norveški Byasen Trondheim – hrvatska Podravka Vegeta. Pobjednici igraju za 1. mjesto i ulazak u Ligu prvakinja, a poraženi igraju za 3. mjesto. Četvrtoplasirana ekipa mora igrati 2. rundu Kupa kupova, a drugo i trećeplasirana uključuje se u treću rundu.

Drugi hrvatski predstanik u Kupu kupova je Umag, koji će u 3. rundi najprije gostovati u Francuskoj, a suparnik je Fleury Loiret Handball.