Turnir djevojcica u ViroviticiTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Organizator turnira 3. kruga 1. HRLD sjever bio je TVIN Virovitica, a protivnici nama i našem paru (KTC), uz domaćina, bila je i ekipa ŽRK Bjelovara. Ostvarili smo obje pobjede.

Turnir djevojcica u ViroviticiRezultati utakmica:

Podravka – ŽRK Bjelovar 35:16 (17:7)
KTC – TVIN Virovitica 23:8 (14:2)
Podravka – TVIN Virovitica 24:8 (12:4)
KTC – ŽRK Bjelovar 22:14 (10:5)

Do pobjeda u obje naše utakmice došli smo lakše od očekivanog, više zbog naše dobre igre nego zbog slabosti suparnica. Vidi se napredak igre u obrani, pospješila se i učinkovitost napada, naročito krila, a sve to je u konačnici rezultiralo upisivanjem u strijelce čak 11 igračica.

Turnir djevojcica u ViroviticiPrvom utakmicom s Bjelovarom u potpunosti sam zadovoljna, igralo se koncentrirano, borbeno i nadahnuto, dok se u igri protiv TVIN Vitovitice već osjetila mala opuštenost, što zbog procjene jačine protivnika, što zbog blagog umora od ranijeg jutarnjeg dizanja i dvosatnog iščekivanja utakmice. No, na takve situacije moramo se već sada priučiti, jer na Završnici Prvenstva Hrvatske, na koju ćemo se najvjerojatnije plasirati, takav ritam je uobičajen.

Turnir djevojcica u ViroviticiZa dvije lijepe pobjede i četiri osvojena boda pohvaljujem sve igračice, koje iz treninga u trening sve više napreduju.

Ekipa je nastupila u sastavu (golovi zbrojeni): Sremec, Međurečan 6, Jagustin 5, Halavuk 1, Dedi 12, Đuranek 11, Hrupec 3, Švenda 2, Skrbinšek, Posavec, Galinec, Žganjar 1, Strugar 4, Sever 13, Kovač, Balaško 1. TRENERICA: Đurđica Zečević.Turnir djevojcica u ViroviticiTurnir djevojcica u ViroviticiTurnir djevojcica u ViroviticiTurnir djevojcica u Virovitici