2006. godište i mlađe TRENERI SURADNICI // Izvještava Antonio Pranjić

U zajedničkoj organizaciji RK Koprivnica Hangar 18 i RK Podravka s.d.d. u nedjelju u gimnazijskoj sportskoj dvorani održan je Dan rukometa. Od minića do veterana, pa sve do roditelja igrača i gledatelja – svi su uživali u rukometnom danu. Ispred lijepo ispunjenom tribinom, u povodu kraja uspješne rukometne sezone obje Škole rukometa, sve generacije odigrale su međusobne utakmice u kojima je rezultat bio u drugom planu. U pauzama roditelji i gledatelji mogli su se natjecati u igrama spretnosti i preciznosti.

2000. godište i mlađePrve su na teren izašle najmlađe djevojčice rođene 2010. godine i mlađe, pod vodstvom trenera Pranjića. Odigrale su dvije međusobne utakmice nakon kojih su dvije pobjedničke ekipe odigrale utakmice protiv dječaka. To su im bile prve utakmice i mogli smo vidjeti mnoštvo zanimljivih poteza. Također, djevojčice su pokazale veliko zalaganje, sreću i borbenost na terenu.

2004. godište i mladeNakon najmlađih nastupile su i djevojčice rođene 2008. godine i mlađe koje je zbog odsutnosti trenerice Zečević vodio trener Pranjić. Odigrale su dvije uzbudljive utakmice protiv dječaka. Utakmice su obilježili velik broj golova i nevjerojatna borbenost.

2008. godište i mladeZa kraj sezone u kojoj su djevojčice rođene 2006. godine i mlađe, pod vodstvom trenera Smiljaneca, osvojile treće mjesto na Završnici Prvenstva Hrvatske, odigrale su 2×25 min. protiv dječaka koji su prošli vikend osvojili peto mjesto na Završnici PH. Mogli smo vidjeti pregršt zanimljivih poteza, lijepih golova i odličnih obrana.

Nakon njih utakmicu protiv svojih vršnjaka odigrale su prvakinje Hrvatske, djevojčice rođene 2004. godište i mlađe. Zbog odsutnosti trenerice Zečević danas ih je vodio trener Pranjić. Sve su djevojke dobile podjednaku minutažu te su odigrale odličnu utakmicu u kojoj su gledatelji mogli uživati.

2010. godište i mlade Kadetkinje, pod vodstvom trenera Turka, za kraj sezone u kojoj su osvojile srebro na Završnici PH, iako u nekompletnom sastavu, odigrale su zanimljivu utakmicu 2×25 min. protiv svojih vršnjaka iz muškog kluba.

Nakon mlađih dobnih kategorija, za kraj dana, snage su odmjerili seniori i veterani muškog kluba. U toj utakmici sudjelovali su i treneri iz naše Škole rukometa Turk, Pranjić i Smiljanec. KC veterani protiv seniora