Andrea Šimara i sljedeće tri sezone ostaje vjerna dresu Podravka Vegete. Ugovor s Rukometnim klubom Podravka potpisala je do 2027. godine. Standardna je hrvatska reprezentativka i vlasnica bronce s Europskog prvenstva u Danskoj te srebra s Mediteranskih igara u Oranu. Andrea se nalazi visoko na listi najboljih strijelaca lige s 89 pogodaka u ovoj sezoni i postotkom šuta 87 dok je prošlu sezonu završila na 4. mjestu najboljih strijelaca lige, s jednakim postotkom realizacije i s ukupno 169 pogodaka za Podravka Vegetu. U posljednje je dvije sezone u Europskoj ligi postigla 42 pogotka, a s obzirom na nadolazeće izazove, Andrea će s obzirom na svoj kontinuitet i kvalitetu još dosta toga moći pokazati. 

Sezona koja je u tijeku već je u ovom trenutku u potpunosti nadmašila prošlogodišnje rezultate. Napravljen je iskorak u Europskoj ligi te su se pod vodstvom trenera Ivice Obrvana, rukometašice Podravka Vegete sa sedam osvojenih bodova, plasirale u četvrtfinale Europske lige. Rezultati i atmosfera u ovom trenutku stvaraju poticajno okruženje za igračice stoga je i Andrea Šimara zadovoljna što će svoj profesionalni put nastaviti u najtrofejnijem ženskom rukometnom klubu. 

Prošle su dvije godine i zadovoljna sam. U sljedeće tri godine očekujem da će biti još bolje. Vrlo sam sretna što nastavljamo suradnju, a posebno zato što će se nastaviti i sljedeće tri sezone. Svaka sezona će vjerujem biti sve bolja i bolja. Ovdje mi je lijepo, uklopila sam se, odličan je klub i grad. Atmosfera je odlična i dolaze nam bitne utakmice te vjerujem da imamo šanse da napavimo još neko iznenađenje – rekla je Andrea Šimara. 

Andreji želimo puno uspjeha i odličnih nastupa te vjerujemo da će kao i dosad uvijek dati sve od sebe i razveseliti nas fantastičnim golovima.