U sklopu 20. kola 2.HRL na gostovanju u Bjelovaru ekipa Podravke 2 Lino je upisala poraz i to rezultatom 40:29, poluvrijeme 21:12.

Nada da možemo napraviti iznenađenje i vratiti se sa gostovanja iz Bjelovara s pozitivnim rezultatom trajala je do trenutka kada su domaće igračice istrčale na parket kako bi krenulo zagrijavanje. Nažalost sastav Bjelovara u kojem je trener na raspolaganju imao na svakom igračkom mjestu po dvije podjednako kvalitetne igračice bio je prejak za nas u ovom trenutku. I dalje nas prati peh. U ovoj smo utakmici nastupali bez  Jurić, Strahije, Beljak i Zagrajski i sa igračicama Josipović i Domijan koje su se vratile nakon poduže pauze. Na početku utakmice zbog udarca u potkoljenicu  Brkić nije mogla nastaviti utakmicu. Previše bačenih lopti protivnicama u ruke i čak sedam promašenih stopostotnih šansi bilo je previše grešaka da bi mogli izvući povoljniji rezultat. Ipak da nije sve crno pobrinula se Ines Kolar koja je odličnim snalaženjem na pivotmenu s Tenom činila tandem koji je besprijekorno funkcionirao. U svakom slučaju Ines je najveći dobitak u ovoj utakmici – izvijestila nas je trenerica Snježana Petika.

BJELOVAR 2 – PODRAVKA 2 LINO 40 : 29 ( 21 : 12 )

BJELOVAR: Zrilić, Pokopac; Gillinger 5, Beljan, Karanović 6, Ivanda 4, Starčević 2, Mrak 3, N. Vojtela 1, Krmpotić 1, Cindrić 5, Teklić 4, Hruby 2, D. Vojtela 1, Guskić 6.

Trener: Dario Obran

PODRAVKA 2 LINO: Sremec; Josipović 5, Sikavica 1, Brkić, Vuljak, Vrabelj 2 (1), Petika 14 (8), Perika, Domijan, Kolar 6, Paleka 1.

Trenerica: Snježana Petika