Linice su pod vodstvom trenera Pranjića u nedjelju na domaćem terenu u sklopu 20. kola 2. HRL Sjever pobijedile odličnu ekipu 1234 Virovitice rezultatom 29:27. U borbenoj i napetoj utakmici do posljednjih trenutaka na vratima je briljirala starija Nika Galinec s 26 obrana. Najefikasnije igračice u našim redovima bile su Tara Đelekovčan s 10, Gabriela Domović s 9 i Ana Javorić s 5 postignutih pogodaka.

Naše Linice trenutno zauzimaju treće mjesto na tablici 2. HRL Sjever. Preostale su još dvije utakmice do kraja natjecanja, a prva je na rasporedu već u utorak u 20.30 sati na domaćem terenu protiv Zrinskog 2.

Rezultati i tablica: https://hrs.hr/natjecanje/?natjecanje=999

Podravka 2 Lino – 1234 Virovitica 29:27 (14:13)

Igrale su: A.Marijanović, Galinec st. (25+1), Horvat; Milivojević 2, Jakupanec, Domović 9(4), Horvat ml., Cvelber, Zvonar, Jurlina, Javorić 5, Hajdinjak, Rumek 2, Đelekovčan 10, Lengelić, Gregurić 1. Trener: Antonio Pranjić

Čestitam curama na pobjedi protiv iskusne ekipe iz Virovitice predvođene Podravkinom dugogodišnjom igračicom Majom Mlinarić (djevojački Kožnjak). Borili smo se cijelu utakmicu zaustaviti nju i također iskusnu Tenu Mioč-Čabadaj na lijevom krilu. Na vratima nam je fenomenalno branila Nika Galinec i žao mi je što njen sjajan dan nismo bolje iskoristili u napadu. Imali smo previše grešaka u tranziciji i dosta često nam je nedostajalo malo više strpljanja u organizaciji napada da bi sve skupa izgledalo još bolje na terenu. Vidjela se velika želja kod naših cura i drago mi je da smo na kraju ostvarili pobjedu. Ovaj tjedan nam slijede dvije utakmice koje su ujedno i posljednje u ovogodišnjem natjecanju 2. HRL Sjever, a poslužiti će nam kao završna priprema za Završnicu PH za uzrast U17 koja je na rasporedu idući tjedan u Poreču – rekao je trener Antonio Pranjić.