Rukometašice Podravke 2 Lino su u 22.kolu 2.HRL Sjever ovog vikenda upisale još jednu pobjedu protiv Slavonskog Broda 29:34, poluvrijeme 18:21 i u pobjedničkom duhu se oprostile od natjecateljske sezone.

U Slavonskom Brodu odigrali smo posljednju ovosezonsku prvenstvenu utakmicu upisavši 2 nova boda  protiv vrlo solidne ekipe domaćina. Naše djevojke nisu ispuštale vodstvo tijekom cijele utakmice i na kraju su slavile s 5 golova razlike. Svojom vrlo borbenom i staloženom igrom nadoknadile su i izostanak Tene Megerle, koja se povrijedila prije početka same utakmice, kao i izlazak Eme Balaško u 25 minuti zbog povrede ramena. No, sve ostale na čelu sa raspoloženom Zrnić pružile su vrlo kvalitetnu igru, tako da cijela ekipa zaslužuje sve pohvale. Ekipu je vodio kolega Igor Stubičar – rekla je trenerica Zečević. 

Ovom utakmicom završena je još jedna vrlo uspješna sezona ove generacije. Uz osvajanje naslova kadetskih prvakinja Hrvatske bez izgubljene utakmice (16 pobjeda), osvojeno je i 2.mjesto u 2.HRL-sjever s 19 pobjeda, 2 poraza i jednom neriješenom utakmicom uz impozantnu ukupnu gol razliku 1355 /959  ( +396). Potrebno je napomenuti da su u nekim drugoligaškim utakmicama svoj doprinos dale i neke mlađe igračice  2002.godište (Zrnić,Škarić, Buljan) koje inače nastupaju za prvu ekipu – dodala je Zečević. 

Uz djevojke koje su nastupile u Slavonskom Brodu : Megerle, Ibrahimpašić, Strugar 4, Đuranek 2, Stručić 5, Besedić, Crnjak, Balaško 2, Dedi, Zrnić 10, Škarić 6, Smolak, Perić 4, Žganjar, Švenda 1, Galinec, pohvala i trenerska zahvalnost na volji, trudu i pristojnosti pripada i povrijeđenim igračicama Dunji Međurečan, Lei Hrupec te Zoi Sever.

Naravno da su ovi rezultati ostvareni uz svesrdnu pomoć Uprave i rukovodstva kluba kao i stručnu pomoć ostalih kolega trenera – zaključila je trenerica Đurđica Zečević.