Na prvom gostovanju u novoj sezoni u sklopu 2.kola 2.HRL-sjever domaćin drugoj ekipi je bio donedavni prvoligaš ŽRK 1234 Virovitica koji je upisao pobjedu 37:33, poluvrijeme 20:18.

Virovitica u ovoj sezoni ima ambiciju povratka u prvoligaško društvo. S druge strane ekipa Podravke 2 Lino je na gostovanje otišla bez nekih važnih igračica, okrznuta povredama i bolestima (Strugar, Sever,Hrupec,Crnjak). Ekipa je tako nadopunjena igračicama iz mlađeg uzrasta.

Usprkos svim problemima djevojke su pružile vrlo dobru igru i jak otpor iskusnoj ekipi Virovitice predvođene s Majom Mlinarić i Deskar. Da je bilo manje „propuha“ u obrani rezultat je mogao biti i povoljniji jer smo u napadu bile efikasne, a i Nika Galinec je vrlo dobro branila – rekla je Zečević. 

Nedostatak  prvih krilnih igračica popunjavali smo s drugima, a glavni teret nosile su vanjske igračice Stručić, Megerle, Dedi i  Međurečan. Šteta što nismo bili kompletni jer ostaje osjećaj da smo mogli postići i povoljniji rezultat – zaključila je Zečević. 

ŽRK 1234 Virovitica – Podravka 2 Lino  37:33 (20:18)

Sastav Podravka 2 Lino: Međurečan 4,Megerle 7, E.Stručić 9, I.Stručić, Canjuga, Balaško 3, Rumek, Dedi 8, Horvat, Smolak 2, Žganjar, Đelekovčan, Galinec

Izvještaj: Đurđica Zečević