Danas su na igralištu Osnovne škole ”Antun Nemčić Gostovinski” mlade nade Podravke, druga ekipa i nekoliko igračica treće ekipe, imale svoj prvi trening uz stručno vodstvo trenera Antonia Pranjića te Nikole Goluba. Sljedeća dva tjedna treninzi će se odvijati na vanjskim terenima uz poseban naglasak na kondicijsku pripremu za koju je standardno zadužen kondicijski trener Nikola Golub. Ekipi će se uskoro priključiti i trenerica Đurđica Zečević koja će u novoj sezoni biti pomoćna trenerica druge ekipe, ali i voditi djevojčice  2010/2011. godišta.

U ovoj će sezoni sustav rada prve ekipe biti preslikan na rad druge ekipe. Iako još uvijek nismo kompletni, počeli smo pripreme u kojima će u prvom dijelu biti naglasak na kondicijskoj pripremi. Kad nam se priključe kadetkinje koje su s reprezentacijom na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori počet ćemo s treninzima u dvorani gdje ćemo raditi na tehničko-taktičkom dijelu – rekao je trener Antonio Pranjić. 

Djevojke su na prvom treningu bile sjajno raspoložene, a treneri su bili zadovoljni njihovim angažmanom koji pokazuje da su spremne za izazove u novoj sezoni. Neke od igračica iz druge ekipe već su dobile svoju priliku i trenirale s prvotimkama za vrijeme priprema. Tako će biti i u nastavku pa će neke od djevojaka koje se budu isticale svojim radom, trudom i upornošću zasigurno dobiti priliku zaigrati i u prvoligaškoj konkurenciji. Do tada će morati svakodnevno raditi sa željom i motivacijom kako bi ostvarile svoje sportske ciljeve.