U 18.kolu 2.HRL sjever za žene Linice su upisale još jednu visoku pobjedu. Protivnik Garešnica, koji je pozicioniran u gornjem dijelu tablice poražen je s uvjerljivim rezultatom 44:32, poluvrijeme 21:14.

Moram pohvaliti dobru igru moje ekipe. Već uobičajeno pažnju posvećujemo igri u napadu i obrani pa je postignuto, ali i primljeno puno golova. No dok se pobjeđuje s takvim razlikama ne mogu biti nezadovoljna. Od početka utakmice nametnuli smo svoju igru i iz minute u minutu povećavali razliku. Već na poluvremenu je bilo 21:14 uz koncentriranu igru u obrani i odličnu Crnjak na golu. U drugom dijelu, samouvjerenost nas vodi do blagog opuštanja u obrani, ali i taj dio utakmice riješen je s pet pogodaka razlike – rekla je Zečević nakon utakmice i iako je ponosna na svoje cure i ne želi nikog posebno isticati, pohvalila je Lanu Strugar koja je zabila deset pogodaka i Anu Crnjak koja se nakon pauze zbog povrede istaknula svojim obranama. 

Idući vikend Linice gostuju u Dardi i vjeruju u dobru igru i nove bodove.

Nakon utakmice i Linice su obilježile Svjetski dan sindroma Down i obukle su različite čarape kako bi poslale poruku o ljubavi prema različitosti.

2.HRL-sjever ; 18.kolo ; SD Gimnazije Koprivnica, 20.3.2021

Podravka 2 Lino : Garešnica  44:32  (21:14)

Podravka 2 Lino: Megerle 6, Ibrahimpašić, Strugar 10, Đuranek 2, Stručić 7, Crnjak, Balaško 1, Dedi 3, Zrnić 5, Škarić 6, Smolak, Perić 4, Žganjar, Švenda, Galinec