Rukometašice Podravke 2 Lino su 17. kolu 2. HRL sjever svladale Osijek rezultatom 34:36 na gostovanju u ŠD Zrinjevac u Osijeku, poluvrijeme 18:20. Najefikasnija u redovima Linica bila je Megerle s 15 pogodaka. Ovo je četrnaesta pobjeda za naše mlade nade koje su trenutno drugoplasirana ekipa s dva poraza i jednim remijem.

”Da smo naišli na vrlo dobrog suparnika govori ne samo krajnji rezultat već i kretanje rezultata tijekom cijele utakmice. Naime, iako smo pretežno bili u vodstvu nismo se uspjeli odvojiti na osjetniju razliku (3-4 gola) ,a uporni, fizički moćniji domaćin, stalno nam je prijetio. Ipak naša ekipa nije dozvolila iznenađenje, nije bilo „crnih rupa“u igri, što je još jedan znak taktičkog sazrijevanja”, rekla je Zečević nakon utakmice uz pohvalu svim igračicama na prikazanoj igru te posebnu pohvalu za Tenu Megerle koja je imala sjajan dan na parketu s 15 postignutih golova. 

Osijek 2 –Podravka 2 Lino   34:36  (18-20)

2.HRL-SJEVER ; 17.kolo; 13.3.2021; ŠD Zrinjevac,Osijek

Podravka 2 Lino: Megerle 15, Strugar 4, Đuranek, Stručić 4, Crnjak, Balaško, Dedi 1, Zrnić 6, Škarić 6, Smolak, Perić, Žganjar, Švenda, Galinec

Sljedeće kolo ekipa Podravka 2 Lino igra u Koprivnici sa ŽRK Garešnica, a termin će se odrediti naknadno no planiran je za vikend 20./21. ožujka.

Foto: Arhiva