Podravka 2 Lino je u četvrtak odigrala utakmicu osmog kola 2. HRL Sjever protiv Zeline na domaćem terenu. U utakmici protiv prošlogodišnjih prvakinja ove lige naše mlade rukometašice pobijedile su rezultatom 37:30.

Najefikasnije u našim redovima bile su Tara Đelekovčan s 10 i Gabriela Domović s 8 pogodaka. Vratarke su odradile dobar posao na golu skupivši ukupno 12 obrana od čega Nika Galinec 10, a Lucija Horvat 2.

Naša ekipa se trenutno nalazi na drugom mjestu s 10 osvojenih bodova iz 7 utakmica. Deveto kolo na rasporedu je idućeg vikenda u gostima protiv 1234 Virovitice.

Čestitam ekipi na pobjedi protiv kvalitetne ekipe Zeline koja u svojim redovima ima par iskusnih igračica. Naše cure su odigrale jednu pravu borbenu utakmicu. Vidjela se velika želja za pobjedom i zajedništvo svih 60 minuta. Ponovno su ekipu vukle Đelekovčan i Domović, a ostale su ih odlično pratile, dok su vratarke obranile točno onoliko koliko treba za nova dva boda. Zadovoljan sam angažmanom i koncentracijom u oba smjera. Uspjeli smo smanjiti broj pogrešaka u odnosu na prošlu utakmicu, poboljšali smo realizaciju, bili efikasniji u traniziciji i na kraju došli do uvjerljive pobjede – rekao je trener Antonio Pranjić.

Podravka 2 Lino – Zelina 37:30 (18:16)

Igrale su:
A.Marijanović, Galinec (10), Horvat(1+1); Milivojević, Jakupanec 1, Domović 8(2), Horvat ml., Cvelber 1, Miklić 3, Zvonar, Jurlina 3, Javorić 4(1), Hajdinjak 2, Rumek 2, Đelekovčan 10, Gregurić 3. Trener: Antonio Pranjić