Rukometašice Podravke 2 Lino su uvjerljivo svladale Koku u Varaždinu u sklopu 16. kola 2.HRL sjever za žene. Rezultat poluvremena bio je 10:26 dok je krajnji rezultat u korist mladih koprivničkih nada bio 25:43.

Brzo su nametnule svoj ritam Koprivničanke i u petoj se minuti prvi puta odvajaju na +3, a potom do 13. minute povećavaju svoju prednost do +5. Bio je to trenutak u kojem je Koka imala svoj prvi time out no nisu se dale zaustaviti odabranice Nenada Smiljanca te u 20. minuti imaju već sigurnu prednost od 8:16. Nastavile su uzlaznom putanjom i do kraja prvog dijela i na odmor otišle s +16 i ostavile domaću ekipu u debelom minusu.

Sumnje u pobjednika ove utakmice nije bilo jer su Linice nastavile golijadu s krila, izvana te iz kontri i polukontri, a izuzetno dobro su odradile i sve obrambene zadatke te zasluženo ponijele dva boda i s ovog gostovanja i visoku pobjedu 25:43. Najbolje su u redovima Podravkine druge ekipe bile Strugar s devet i Megerle s osam pogodaka.

Linice su u sjajnom nizu pobjeda, zabijaju puno golova, a sve ih to priprema za ono što dolazi za vikend, a to je derbi sa susjedama iz Đurđevca koji je na rasporedu u 18.00 sati u ŠSD Josip Samaržija- Bepo. Ulaz je slobodan i covid potvrde više nisu obaveza no potrebno je za vrijeme utakmice nositi masku.

Pohvala curama za pristup i odrađenu još jednu dobru utakmicu. Ispunile su sve što smo se dogovorili što i pokazuje ovaj rezultat. Već smo okrenuti subotnjoj utakmici na domaćem terenu s Đurđevcom gdje ću također očekivati ozbiljnost od prve do zadnje minute – rekao je trener Nenad Smiljanec. 

Podravka 2 Lino: Međurečan 2, Megerle 8, Strugar 9, Cvelber 3, Miklić 1, Stručić 1, Marijanović, Smiljanec 5, Rumek 2, Horvat,Domović 2, Hrnčić 3, Javorić 2, Dedi 1, Đelekovčan 4, Galinec

Foto: Dražen Pevač