Podravka 2 Lino je pod vodstvom trenera Pranjića, u srijedu odigrala utakmicu 15. kola 2.HRL Sjever na domaćem terenu protiv Đurđevca. Bio je to dvoboj drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na ljestvici u kojem su pobijedile naše mlade rukometašice rezultatom 41:33. Najefikasnije u našim redovima bile su Jana Miklić s 8, Gabriela Domović i Ana Javorić sa 7 te Magdalena Rumek, Tara Đelekovčan i Katja Gregurić s 4 postignuta pogotka. Vratarke su skupile ukupno 12 obrana, od čega Nika Galinec 10, a Antea Marijanović 2. Naša ekipa trenutno zauzima treće mjesto na tablici s dva boda zaostatka i utakmicom manje od vodeće Zeline. Iduća utakmica je na rasporedu u subotu u 14 sati u Osijeku protiv Osijeka 2.

Rezultati i tablica 2.HRL Sjever: https://hrs.hr/natjecanje/?natjecanje=999

    “Čestitam ekipi na zasluženoj pobjedi protiv snažnog protivnika. Nakon dužeg vremena nastupili smo u kompletnom sastavu. Imali smo od samog početka minimalno vodstvo, pokušali smo s puno rotacija držati          isti intenzitet no nismo se nikako uspjeli odvojiti na neku ozbiljniju prednost sve do sredine drugog poluvremena kad smo uspjeli prelomiti utakmicu u našu korist i otići na veću razliku koju smo sačuvali do  kraja. Pohvalio bih sve cure na zalaganju i borbenosti.”

Podravka 2 Lino – Đurđevac 41:33 (21:17)

Igrale su: Galinec st. (10), A.Marijanović (2), Horvat; Milivojević, Jakupanec 1, Domović 7(2), Horvat ml., Cvelber 2, Miklić 8, Zvonar 1, Jurlina 2, Javorić 7, Hajdinjak 1, Rumek 4, Đelekovčan 4, Gregurić 4. Trener: Antonio Pranjić