Rukometašice Podravke 2 Lino su u 20. kolu 2.HRL-sjever dočekale Baranju na domaćem terenu i uvjerljivo je svladale 40:23, poluvrijeme 24:10. Ponovno dinamično, s puno golova, jurišale su odabranice Đurđice Zečević po još jednu pobjedu u drugoj ligi.

Nakon trodnevnog zasluženog odmora od napornih utakmica u Poreču, ista ekipa, sada u seniorskoj kategoriji pobijedila je bez većih napora  brojčano i kvalitetom skromnu ekipu iz Belog Manastira. Odmor je očito učinio svoje, najviše golova zabijeno je iz kontri preko vrlo raspoloženih krila (Strugar, Perić), a uz standardno dobre Stručić i Balaško vrlo dobru partiju pružila je i Ema Đuranek. Megerle  smo zbog povrede iako je bila u zapisniku, oslobodili od nastupa na utakmici. Dala sam priliku za ulazak u igru svim ostalim igračicama iz zapisnika – rekla je trenerica Đurđica Zečević. 

U predzadnjem kolu, koje se igra već u utorak (18.5)  na domaćem terenu Podravka 2 Lino dočekuje ekipu ŽRK Bjelovar, a sigurno je kako bi i u ovoj utakmici cure trebale osigurati maksimalna dva boda.

Podravka Lino: Međurečan, Megerle, Ibrahimpašić 2, Strugar 9, Đuranek 5 ,Stručić 6, Sever 1, Besedić 1,Balaško 4, Marijanović, Dedi , Smolak 1, Perić 8, Žganjar,Švenda 3, Galinec. Službene osobe: Đurđica Zečević i Igor Stubičar.