Rukometašice Podravke 2 Lino odigrale su i 9. kolo 2.HRL sjever u Osijeku te upisale pobjedu 33:40 na teškom gostovanju, poluvrijeme je bilo 17:25.

Osam pobjeda u devet do sada odigranih  kola lige samo su još jedan dokaz dobrog rada naše Škole rukometa. To je očito, jer niti prestanak igranja, niti bolesti i sportske povrede nekih igračica nisu nam prepreka za postizanje dobrih rezultata- rekla je uvodno trenerica Đurđica Zečević. 

Druga ekipa Osijeka kao nimalo bezazlena ekipa s nekoliko vrlo dobrih pojedinki, pobijeđena je sa znatnom gol-razlikom u utakmici kojom smo dominirali u cijelosti. Već u prvom poluvremenu stvorena je razlika od 8 golova što je omogućilo širu rotaciju u drugom dijelu utakmice, a da se nije odrazilo na rezultat. Ekipu Podravke predvodila je nezaustavljiva Tena Megerle sa šesnaest postignutih golova kojoj se pridružila Balaško. Posebno veseli igra“mlađih“ snaga Lee Smiljanec i Tare Đelekovčan koje svakom novom utakmicom pokazuju svoj potencijal. Treba svakako  spomenuti  da smo igrali i bez Lane Strugar koja je bila u sastavu naše seniorske ekipe – zaključila je Zečević. 

Iduće, 10.kolo igra se u subotu 27.11. protiv ekipe Baranje na domaćem terenu te možete doći i podržati mlade nade s početkom u 16.30 sati.

Podravka 2 Lino : Međurečan 2, Megerle 16, Cvelber, Zvonar, Stručić , Crnjak 1, Smiljanec 6, Balaško 5, Domović 1, Javorić, Dedi 2, Rumek, Đelekovčan 7, Galinec