Rukometašice Podravke 2 Lino su u nedjelju na domaćem terenu svladale Olimpiju iz Osijeka 42:23, uz rezultat poluvremena 21:13.

U nastavku  drugog dijela prvenstva, ekipa mladih Podravkinih igračica gošćama iz Osijeka nije pružila niti malo nade u pozitivan rezultat. Od prve minute,  vrlo solidnom igrom u obrani, a brzim i efikasnim napadima, punile su mrežu suparnica sa svih pozicija. Poluvrijeme je završilo sa osam pogodaka razlike. Dobra igra nastavljena je i u nastavku utakmice. U igri je, uz dvije vrlo dobre vratarke, sudjelovalo svih 14 igračica iz zapisnika, a u strijelce se upisalo njih 12. Golovima su prednjačile Zrnić s 10 i Megerle sa 9 golova, a značajan doprinos su dale i Perić (6) te Stručić (5). Iznimno sam zadovoljna i s igrom mojih ostalih igračica-rekla je trenerica Đurđica Zečević.

U iduća 2 kola Linice čekaju još dva i to puno jača protivnika, Pitomača u gostima te Đurđevac na domaćem terenu.

Bez ikakvog rezultatskog pritiska, želja nam je da prikažemo  rukomet kakvog treniramo i igramo, a to je brz i moderan. Motiviranosti i želje za dokazivanjem nam ne manjka. Nadamo se samo da će kroz dva tjedna možda  popustiti epidemiološke mjere pa da konačno zaigramo i pred našim vjernim navijačima – zaključila je trenerica Zečević. 

Podravka 2 Lino: Megerle 9, Ibrahimpašić 1, Strugar 2, Đuranek, Stručić 5, Besedić 1, Crnjak, Balaško 2, Dedi 1, Zrnić 10, Škarić 2, Smolak 1, Perić 6, Žganjar, Švenda 2, Galinec