Podravka 2 Lino je u nedjelju je ugostila ekipu Pitomače u sklopu sedmog kola 2. HRL Sjever. U ovoj utakmici trener Pranjić nije mogao računati na Ivu Stručić koja je još ozlijeđena i mladu Luciju Horvat zbog prehlade.

Naše mlade rukometašice od samog početka kontrolirale su utakmicu te su pobijedile rezultatom 31:21. Najefikasnije u našim redovima bile su Gabriela Domović s 10 i Tara Đelekovčan s 5 pogodaka. Sjajna na golu bila je Nika Galinec koja je imala 17 obrana. Iduća utakmica na rasporedu je već u četvrtak u 19.30 sati na domaćem terenu protiv Zeline.

Čestitam ekipi na pobjedi. Zadovoljan sam što smo od samog početka imali kvalitetna rješenja na njihovu 5:1 obranu. Kasnije su nam pokušali poremetiti napadačku igru s flasterom na Tari, no ostale cure su dobro reagirale. U toj igri bilo je dosta izgubljenih lopti i promašenih zicera, ali u nijednom trenutku nismo dozvolili protivniku da nam se rezultatski približi te smo ostvarili uvjerljivu pobjedu. U četvrtak, protiv Zeline, morat ćemo svakako smanjiti broj tehničkih pogrešaka te biti bolji u realizaciji. Želim pohvaliti Taru i Gabrielu, bile su odlične u oba smjera i naravno Niku koja je bila itekako raspoložena na golu – rekao je trener Antonio Pranjić.

Podravka 2 Lino – Pitomača 31:21 (19:11)

Igrale su:
A.Marijanović (1), Galinec (16+1), Horvat; Milivojević 1, Jakupanec 2, Domović 10(3), Cvelber 2, Miklić 2, Zvonar, Jurlina, Javorić 1, Hajdinjak 2, Rumek 2, Đelekovčan 5, Lengelić 1, Gregurić 3. Trener: Antonio Pranjić