U utakmici odgođenoj zbog priprema kadetske reprezentacije (11.kolo 2.HRL sjever), Podravka 2 Lino je pobijedila vrlo čvrstu domaću ekipu s rezultatom 34:29 i tako zaokružila jesenji dio prvenstva s desetom pobjedom uz samo jedan poraz. Učvrstile su tako 2.mjesto na tablici sa 2 boda manje od prvoplasirane Virovitici i 4 boda više od Đurđevca koji je na 3. mjestu.

Prvo poluvrijeme bili smo stalno u egalu, izmjenjujući se u vodstvu za gol – dva razlike što je potrajalo i u prvih desetak minuta nastavka. Ipak tada dolazi do izražaja veća kvaliteta naše ekipe i postepeno se odvajamo na veću razliku do konačnih +5 u našu korist –  rekla je Đurđica Zečević za klupske stranice. 

Uz solidnu  Megerle te dobru Strugar pobjedi je najviše doprinijela odlična Tara Đelekovčan sa svojih 8 (od ukupno 10) golova u drugom dijelu utakmice. Vratarke Galinec i Crnjak također su imale jedan od svojih boljih dana. Sada, nakon još nekoliko treninga, slijedi kraći odmor tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, a zatim slijede  pripreme za drugi dio prvenstva – zaključila je Zečević. 

Brod : Podravka 2 Lino 29:34 (16:16)

Podravka 2 Lino: Međurečan 4, Megerle 5, Ibrahimpašić 1, Strugar 8, Cvelber, Miklić, Stručić 2 , Crnjak, Domović 3, Javorić, Dedi 1, Canjuga, Đelekvčan 10, Galinec

Izvještaj pripremila: Đurđica Zečević