Podravka 2 Lino je u ovom tjednu odigrala zaostalu utakmicu 10. kola 2. HRL Sjever na domaćem terenu protiv Bjelovara 2. Trener u ovoj utakmici nije mogao računati na Anteu Marijanović koja se oporavlja od ozljede koljena i Enu Cvelber koja je neki dan zadobila ozljedu nožnog palca te je morala propustiti ovaj dvoboj.

Naše rukometašice bile su bolje od samog početka utakmice te su ostvarile uvjerljivu pobjedu rezultatom 34:15.

Najefikasnije u našim redovima bile su Gabriela Domović sa 7, Ana Javorić s 5 te Tara Đelekovčan i Katja Gregurić s 4 postignuta pogotka. Vratarke su skupile 15 ukupno obrana – od toga Nika Galinec 10, a Lucija Horvat 5.

Podravka 2 Lino na kraju jesenskog dijela prvenstva dijeli drugo mjesto na tablici 2. HRL Sjever sa Zelinom sa 16 osvojenih bodova, 3 manje od vodećeg Đurđevca.

Prije svega, zahvalio bih se ekipi Bjelovara što nam je izašla u susret kad smo tražili odgodu ove utakmice prije mjesec dana. Obrambeno smo u utakmici izgledali jako dobro i protivniku nismo dopuštali da lako dolazi do prilike za pogodak. Imali smo jedan odličan period u utakmici kada nismo skoro 20 minuta primili pogodak. Uz odličnu podršku naših vratarki, trenutno imamo najčvršću obranu lige što pokazuje i podatak da smo primili najmanje pogodaka od svih ekipa. Čestitam našim curama na uvjerljivoj pobjedi. Svim našim navijačima ovim putem želim sretan Božić i uspješnu 2024. godinu – rekao je trener Antonio Pranjić.

RK Podravka 2 Lino – ŽRK Bjelovar 2 34:15 (19:7)

Igrale su: Galinec (15), Horvat (5); Milivojević 3, Domović 7(1), Horvat ml. 2, Miklić, Zvonar 2, Jurlina 3, Javorić 5(2), Hajdinjak 2, Rumek 2, Đelekovčan 4, Napan, Gregurić 4. Trener: Antonio Pranjić

Djevojke su jučer imale trening i malo božićno druženje uoči blagdanske pauze na koju će otići nakon turnira u Sesvetama na kojem će sudjelovati ovog vikenda. Ekipa i trener svima žele sretne i ugodne blagdane, blagoslovljen Božić i sretnu novu 2024. godinu.