S utakmice // Rk PodravkaBez mlađih kadetkinja, koje uspješno igraju na završnici PH u Poreču, ali pojačane s dvije prvotimke koje imaju pravo nastupa za Podravku Lino, Kapitanović i Dragišić, Podravka Lino u 14. kolu 2. HRL sjever u subotu popodne nadjačala je Ivanec s 35:27 (15:12). Izuzetno raspoložene bile su Antonija Oremović s 13 golova iz igre, Ivana Dragišić s 10(3) i Ena Zagorščak sa 7 golova.

Ekipu je vodila tenerica Đurđica Zečević (Snježana Petika je u Poreču), a Filip Turk je bio službeni predstavnik. Evo njegova izvještaja.

IZVJEŠTAJ TRENERA FILIPA TURKA
Nije bilo više od polovice igračica, tj. nedostajale su igračice rođene 1998. godine i mlađe koje igraju na završnici Prvenstva Hrvatske za mlađe kadetkinje u Poreču. Iz tog razloga morali smo popuniti ekipu s dvije igračice iz prve ekipe (Ivana Kapitanović i Ivana Dragišić) te iz ekipe djevojčica koje vodi trenerica Đurđica Zečević.
U šarolikom sastavu ostvarena je pobjeda koja ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Sve igračice koje su nastupile zaslužuju pohvalu za svoju igru i doprinos rezultatu.
Odličnu utakmicu odigrala je sigurna golmanica Vanessa Markanović, a Antonia Oremović (13) i Ivana Dragišić (10) bile su najbolji strijelci. Rezultat je mogao biti i uvjerljiviji da nije došlo do pada koncentracije u pojedinim dijelovima utakmice, ali smatram da to ne treba djevojkama zamjeriti s obzirom na to da su bez zajedničkog treninga u ovakvom sastavu ipak uspjele osjetnom razlikom pobjediti ekipu iz Ivanca.

UTAKMICA 14. KOLA 2. HRL SJEVER

PODRAVKA LINO – IVANEC 35:27 (15:12)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 50. Suci: Filip Munđar i Marko zeko (obojica iz Čakovca). Nadzornik HRS-a: Vladimir Peković (Varaždin).

PODRAVKA LINO: Kapitanović, Markanović; Pejak 2, Široki, Dombaj, Zagorščak 7, Polančec, Dragišić 10(3), M. Oremović 2, A. Oremović 13, Benić 1, Vrban. TRENERICA: Đurđica Zečević.

IVANEC: Hrg, Grđan; Sever 5, Rogina, Geček 2, Kocijan 4(2), Rudnički 8, Jug, Lovrenčić 5, Pozder 2, Marković, Kolarić 1. TRENERICA: Višnja Surjak.

SEDMERCI: Podravka Lino 3(3), Ivanec 5(2).

ISKLJUČENJA: Podravka Lino 10 minuta (Pejak 2×2, Dragišić, M. Oremović, Vrban po 2), Ivanec 8 minuta (Kocijan 2×2, Sever, Pozder po 2).