TRENERI SURADNICI // Piše Snježana Petika

Lino, ilustracija // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Lino odigrala je na gostujućem terenu 15. kolo 2. HRL sjever s ŽRK Dardom iz Darde. Domaće igračice slavile su rezultatom 33:30, poluvrijeme 6:10. Utakmicu smo odigrali onoliko dobro koliko smo mogli u ovom trenutku, s obzirom na to da su igračice imale tjedan dana odmora nakon održanog državnog prvenstva za mlađe kadetkinje i osvajanja naslova prvakinja, a ostatak igračica radio je sa smanjenim intenzitet treninga jer ih je bilo premalo za neki ozbiljniji rad.

U principu bio je to prvi doticaj s loptom za veliku većinu igračica, što je bilo i vidljivo tokom utakmice: veliki broj izgubljenih lopti, promašenih šansi, loše odigrane obrane, a u to sivilo vrlo dobro su se uklopile i vratarke. Naprosto se nismo mogli obraniti, bez obzira koju god smo obranu postavili. Presudila su nam krila Ravlić i Pope koje su ”trpale” golove (ukupno 12) i zajedno s igračicom Oroz koja je dalekometnom paljbom nepogrešivo pogađala naša vrata, činile su neriješivu enigmu za našu obranu kao i za naše vratarke. U mojoj ekipi jedino Pavlović, Zagorščak, Matea Oremović i Ljubić (u novoj ulozi organizatorice igre) donekle su iskakale iz sivila, ali to je bilo premalo za pozitivni rezultat zbog činjenice da su se i one u obrani uklopile u sveopću nemoć.

DRUGA HRL SJEVER, 15. KOLO

DARDA – PODRAVKA LINO 33:30 (6:10)

DARDA – Nastavno športska dvorana. Gledatelja 70. Suci: Zvonimir Kalčik i Ivan Prpić ( oba Požega ) Nadzornik: Zoran Sever (Osijek).

DARDA: Mat. Završki, Pavlović; Ravlić 7, Vukas 1, Milić-Gregoran 3, Oroz 10(3), Sraka, B. Prugović 3, Pavlinić 4, Čornok, Mar. Završki, M. Prugović,Krajnović, Pope 5. TRENER: Dragutin Hojsak.

PODRAVKA LINO: Markanović, Krmpotić; Ljubić 2, Karlovčan 2, Pejak, Benotić, L. Šenvald, Zagorščak 5, Horvat 1, Alvir 2, Papac 3, M. Oremović 4, Pavlović 8(2), A. Oremović 1, Mrđen 2. TRENERICA: Snježana Petika.

SEDMERCI: Darda 5(3), Podravka Lino 2(2).

ISKLJUČENJA: Darda 8 minuta (Pavlinić 2x2Vukas, Oroz 2), Podravka Lino 2 minute (Pejak).