Lino Molve 1 -Robert ValaiMolvarska osnovna škola zaslužila je tri desetke za svoj Lino višebojac, kojeg organiziraju Sportske novosti i Podravka. Organizacija domaćina bila je na zavidnoj razini, navijači su pripremili maštovite transparente, a crteži u školskom predvorju i u sportskoj dvorani prenosili su iskrene doživljaje dječjeg veselja u druženju s medvjedićem Linom. Osnovci su pripremili i zabavni uvodni program,a na sportskom polju natjecali su se po svim pravilima fairplaya.

Lino Molve 2 -Robert ValaiLino Molve 3 -Robert ValaiSve je teklo k’o po špagi do samog završetka, računalo je tada pokazalo da dvije djevojčice imaju jednaki broj bodova i moralo se ići u dodatno razigravanje,
Klaudija Jelinek i Petra Piskor odabrale su nogomet, Petra je postigla sva tri pogotka, a Klaudija odmah promašila i otvorila tako Petri put u finale.
Kod dječaka sve je prošlo jednostavnije Filip Vincek postigao je 140 bodova i ponosno stao na pobjedničko postolje.
Pobjedničke pehare osnovcima predali su rukometašica Podravka Vegete Tina Gavranić i nogometaši Slaven Belupa Mario Gregurina i Vedran Purić.
Lino Molve 4 -Robert ValaiLino Molve 5 Robert ValaiU molvarskom Lino višebojcu još su se istakli Katarina Jelinek, koji je napisala najbolji rad na temu svijet po tvom, 2c razred s maštovim navijačkim rekvizitima, Željko Lodeta koji je proglašen za najmasku i Patricija Popec kao autorica najboljeg transparenta. Zvjezdane trenutke doživjeli su i Dominik Odobašić, Ivan Perić i Petra Vincek koji su u ogledima sa sportskim gostima odnijeli pobjede.
Tekst: PR Podravke d.d.
Fotografije: Robert Valai, Sportske novosti

Sretan Božić i Nova godinaLino Molve 6 Robert Valai