Lino Bjelovar-1Svoje zvjezdane trenutke na Lino višebojcu konačno je doživjela i Ivana Dragišić. Od kolegica iz ekipe čula je puno pozitivnih dojmova o ovom jedinstvenom projektu Podravke, Sportskih novosti i HT i priželjkivala je da i ona dobije pozivnicu, tim više što je kao učenica doživjela ”linač” u svojoj osnovnoj školi.

Lino Bjelovar-2Prilika joj se ukazala u rodnom Bjelovaru gdje domaćin bila III. osnovna škola. Ivani se u sportskoj dvorani pridružio još jedan uspješni bjelovarski sportaš – Luka Božić (KK Zagreb), osvajač košarkaške bronce na europskom juniorskom prvenstvu, njen bivši susjed.

Lino Bjelova-4Dolazak mladih sportskih zvijezdi oduševio je 750 učenika i nastavnike III. OŠ te gradske i županijske uglednike na čelu sa županom Damirom Bajsom, koji su došli podržati projekt. Ivana je pomagala višebojcima u izvođenju rukometnih penala, ogledala se u sedmercima s izazivačicom Ernom Čizmazija te zdušno bodrila svoju ekipu u štafetama i potezanju užeta.

Lino Bjelova-5– Moje cure su oduševljeno pričale kako je lijepo sudjelovati na Lino višebojcu, ali ovo što sam doživjela nadmašuje sve što sam čula. Djeca su bila spontana, iskrena, vesela,oduševilo me njihovo navijanje i transparenti podrške. Napunila sam baterije za godinu dana – istaknula je Ivana.

Lino Bjelovar-3Mlada rukometašica Podravke Vegete predala je pehar pobjednici bjelovarskog Lino višebojca Ines Popović, dok je košarkaš Ivan čestitao Mateju Horvatu, najboljem u konkurenciji dječaka.

PR Podravke Jadranka Lakuš