Renata DAmjanić Hodak predaje nagrade // Foto PR PodravkeGledalištem sportske dvorane u Sisku u kojoj je OŠ Braća Bobetko ugostila Lino višebojac dominirao je transparent na kojem je pisalo ”Navijamo za Kraka, on će na terenu srce izgubiti”. Odgovor na pitanje tko je Kraka dobili smo na kraju natjecanja kada je voditelj Roberto Anić proglasio pobjednike.

Lino Sisak // Foto PR PodravkeKod dječaka najbolji je bio učenik šestog razreda Ivan Krakar kojeg je bodrio njegov cijeli 6b, a najviše prijatelji Denis i Andreas čija su lica krasili crveno-bijeli crteži. Ivan je uz pehar zaslužio plišanu Lino maskotu koju je odlučio pokloniti mami. Denis i Andreas proglašeni su za najbolje navijače, a dodatnu nagradu obećala im je razrednica, koja je odlučila cijeli razred povesti na veliko finale u Koprivnicu.

Renata i Košarka // Foto PR PodravkeTu će bodriti i Antonelu Vinšek koja je u rukometnom pripetavanju nadmašila dvije godine stariju Dunju Nilić. Odabirom rukometa za pripetavanje bila je posebno zadovoljna nekdašanja reprezentativka i rukometašice u Podravki Renata Damjanić Hodak, koja je objeručke prihvatila poziv za gostovanje na Lino višebojcu u svom rodnom gradu u kojemu je započela i prve sportske korake.

Lino Sisak // Foto PR PodravkeDanas trenerica,a nekada uspješna rukometašica s više od 100 odigranih utakmica za reprezentaciju i članica ekipe RK Podravke koja se okitila titulom europskih prvakinja, rado je svoje veliko sportsko iskustvo podijelila s djecom. Čak je zaigrala i košarku s izazivačicom iz publike Stelom Vasiljević. Njenu iskrenu radost druženja s najmlađima podijelila je i olimpijka Vedrana Malec, dvostruka osvajačica europskog kupa u nordijskom skijanju koja je u Sisku zaigrala i nogomet s Marinom Švarcom.