Marijeta-Podravka-Vegeta-i-Kronikusi // Foto Ivan Brkić, Glas PodravineSusretu Lige prvakinja između Podravke Vegete i Budućnosti humanitarna akcija za malu Marijetu dala je posebni, skoro možemo reći svečani, a svakako emotivni ton. Zato hvala svakom posjetitelju koji je došao. Nevažno koliko je kuna ubacio u sandučić. Važno je da je dio građana pokazao da ima mjesta u srcu za nesretne.

Podravkine utakmice dobro su popunjene kad su karte besplatne. Nažaost, u ovom slučaju pokazalo se da niti je dijelu građana do humanosti, a bome ni do rukometa.

Marijeta i Budućnost // Foto Ivan Brkić, Glas PodravinePodgoričanke su skupile 300 eura i darivale akciju. Svoj novčani prilog dale su i rukometašice Podravke, a Kronikusi su izradili transparente ”Marijeta, nema predaje” s brojem telefona na koji se može informirati o pomoći za njen odlazak na liječenje u SAD. To je naprosto bilo dirljivo.
Nakon utakmice obje ekipe, i gočće iz Podgorice i Podravka Vegeta slikale su se s Marijetom, a posebnu pažnju djevojčici su posvetile Marta Žderić i Miranda Tatari.

I oni koji su došli i oni koji nisu došli moraju zapamtiti: svi smo mi ranjivi. 

Marijeta i Miranda // Foto Ivan Brkić, Glas Podravine