Akcija na Danima travnjakaPodravkina udruga volontera PULS ovaj vikend sudjelovala je na Danima travnjaka i Virovskoj prkačijadi. Posjetitelji su mogli odigrati nagradnu tombolu te na taj način pomoći u prikupljanju financijskih sredstava za kupnju ljuljačke za djecu s teškoćama u razvoju u sklopu humanitarne akcije „Ljuljanje bez granica“ (KKŽ-HA/USI-17-1).

Ujedno, Dani travnjaka i Virovska prkačijada obilježili su i njen uspješan završetak, jer je prikupljeno dovoljno novca za kupnju ljuljačke, koja je već u izradi, a postavit će se na jednom od koprivničkih igrališta u dogovoru s koprivničkom udrugom osoba s invaliditetom Bolje sutra.

Akcija na Danima travnjaka.Ljuljačka je prilagođena djeci u invalidskim kolicima koja se sa svojim pomagalom mogu, bez fizičkog podizanja i pomoći drugih, dovesti na ljuljačku preko rampe i uživati u jednoj od omiljenih dječjih igara.

Osim ovog vikenda, sredstva su prikupljana unutar Podravke na nekoliko događanja, na otvorenju novog interpretacijskog multimedijalnog centra Picokijade u Đurđevcu te na manifestaciji Ribolovci svome gradu u Koprivnici.

Akcija Virovska prcijadaUdruga volontera Podravke PULS ovim se putem zahvaljuje svim građanima koji su dobrovoljnim prilogom sudjelovali u akciji i na taj način pomogli razveseliti mališane s teškoćama u razvoju i omogućiti im ljuljanje bez granica.