PulsUdruga Puls, u suradnji s udrugom Bolje sutra pokrenula je humanitarnu akciju Ljuljanje bez granica, KKŽ-HA/USI-17-1. Riječ je o akciji za prikupljanje sredstava za kupnju ljuljačke namijenjene djeci s invaliditetom, a bit će postavljena na jednom od koprivničkih dječjih igrališta.

Potreba za ravnopravnošću, jednakim mogućnostima za sve građane, a prvenstveno djece, dovela je do ove akcije kojom će se svoj djeci omogućiti ljuljanje bez poteškoća. Ljuljačka je prilagođena djeci u invalidskim kolicima koja se sa svojim pomagalom mogu, bez fizičkog podizanja i pomoći drugih, dovesti na ljuljačku preko rampe i uživati u jednoj od omiljenih dječjih igara.

Humanitarna akcija započela je 6. veljače i trajat će do 6. svibnja. Dosad su prikupljena sredstva unutar Podravke na nekoliko događanja, na otvorenju novog interpretacijskog multimedijalnog centra Picokijade u Đurđevcu te na manifestaciji Ribolovci svome gradu u Koprivnici.

Sljedeće manifestacije na kojima ćemo sudjelovati bit će Dani travnjaka koji se održavaju 6. i 7. svibnja na koprivničkom gradskom sajmištu, te Virovska Prkačijada koja se održava 5. i 6. svibnja u Virju. Udruga PULS organizirati će tombolu pa će zainteresirani moći za simboličan iznos sudjelovati u akciji. Svaka je tombola dobitna.

Zato ovom prilikom pozivamo da u subotu, 6. svibnja., dođete na sajmište i u Virje te podržite akciju za kupnju ljuljačke i napunite svoja srca pozitivnom energijom znajući da ste učinili dobro djelo.

Udruga PULS