Živković, u skoku, naq utakmici Reg. lige s Lokomotivom // Foto RK PodravkaUtakmica 5. kola, zadnja utakmica prvog dijela, 1. HRL za žene Lige za prvaka između prvaka države Podravke Vegete i glavnog konurenta Lokomotive igra se u gimnazijskoj sportskoj dvorani dvorani u Koprivnici u srijedu 16. travnja 2014. godine s početkom u 20 sati.

Rezultat današnjeg izvlačenja parova poluzavršnice kupa: Podravka Vegeta – Lokomotiva, Umag – Zamet.

Prvenstvenu utakmicu u Koprivnici sude najbolji hrvatski i jedni od najboljih europskih i svjetskih sudaca Matija Gubica iz Petrijevaca i Boris Milošević iz Osijeka. Nadzornik HRS-a je Marijan Mraz (Trnovec Bartolovečki).

U predigri u 18 sati zadnje, 18. kolo, 2. HRL sjever za žene igraju Podravka Lino i ŽRK Bjelovar.

Tu utakmicu sude Miljenko Medved i Matko Murić obojica iz Varaždina, a nadzornik HRS-a je Damir Kuti iz Osijeka.

Ulaz na obje utakmice je besplatan.

Potpora publike u situaciji kada se Podravka Vegeta bori za novi naslov prvakinja bio bi normalna. Bez obzira na povremene bljeskove ostalih ekipa u prvenstvu (Trešnjevka, Sesvete Agroproteinka), glavni kandidati za osvajanje naslova ipak su zagrebačka Lokomotiva i aktualni prvak države Podravka Vegeta.

Što se kupa tiče, poznato je da se završnice kupa svih kategorija hrvatskoga rukometa (muški, ženski, kadetkinje, kadeti) igraju u Umagu polovicom svibnja.

U ženskom natjecanju poznati su samo datum i satnica finalne utakmice (zbog TV prijenosa): subota, 17. svibnja u 17,30 sati. Ostali termini se usklađuju, pa će dan i sat odigravanja polufinalneih utakmica, kao i utakmice za 3. mjesto, biti poznati uskoro.