Slika s Novakom ĐokovićemMiranda Tatari se ”oglasila”. Iz Londona dobili smo tri reportažice, čekali i dočekali još jedno viđenje Olimpijskih igara. Reprezentativke su se vratile iz Londona za vikend, uglavnom su na odmoru. Miranda je još doma, sprema zalet na more, ali i pregled ozljede koju je zadobila u reprezentaciji i zbog koje su za brinujti u klubu. No, prema smješku fizioterapeuta Bojana Savića, izgleda da ne treba biti bojazni, ali liječnici će reći svoje.

U nastavku je Mirandi raport.

Sa srebrnim veslačimaStigoh doma, red je da se javim s nekoliko riječi… 

Olimpijske igre su iza nas, ali dojmovi nikako da se slegnu! S obzirom na to da ste sve utakmice pratili na malim ekranima, neću se previše osvrtati na njih. Mogu samo reći da nam je jako žao što nismo uspjele napraviti korak više, probiti se do polufinala, a opet s druge strane, konačno 6. mjesto na našim prvim olimpijskim igrama je odličan rezultat!

Miranda i Šera s Michaelom PhelpsomNakon poraza vam nisam imala inspiracije pisati, ali sad, kada se glava ohladila, mogu rećo – pobijediti veliku Rusiju, pobijediti srebrne Crnogorke, izgubiti od brončanih Španjolki… Stvarno možemo biti ponosne i hodati uzdignutih glava! Da je sustav natjecanja malo drugačiji… Ova knock out faza mi se uopće ne sviđa! 😉 Najbitnija stvar – dižemo se, sazrijevamo… Možda je iduće Europsko prvenstvo naše… 😉 Daleko je to, vratimo se na Olimpijske igre…

Miranda i TonyParkerKONAČNO SMO VIDJELE LONDON

Nakon završetka našeg natjecateljskog djela ostalo nam je pet slobodnih dana do povratka doma! S obzirom na to da u vrijeme natjecanja nismo uspjele skoknuti do grada, tih pet dana odlično smo iskoristile po tom pitanju! Vodič naše grupe bila je naša Virovitičanka, bivša rukometašica, Dora Međimurec. Provela nas je po gradu, pokazala neke od znamenitosti, upućivala nas

Cure ovo neće zaboraviti… Big Ben, Tower Bridge, Buckingham palace, Madame Tussauds, samo su neke od znamenitosti koje smo vidjele… Samo da napomenem, nakon dva dana lutanja po Londonu –  kao kod kuće!!! Snalazile smo se po Londonu bez problema! A znate koja nam je destinacija bila najomiljenija??? Oxford street!!! Da, da  – SHOPPING STREET!!! Iako su cijene inače tamo paprene, u vrijeme Olimpijskih igara još su ih bolje zapaprili!!! No, niti to nas nije omelo da kupujemo dodatne torbe za povratak… 😉

Uspomena iz LondonaAl’ ne samo zbog shoppinga 😉 , na dar smo dobile i pokrivače za krevet (poplune sa oznakama Olimpijskih igara), ne samo mi, naravno svi sportaši! Zato je i trebalo dodatnog mjesta u torbama ;)!!! Naravno da smo u te slobodne dane bile podrška našim sportašima koji su se još natjecali, pa smo tako bodrile naše rukometaše i vaterpoliste!

London Tower BridgeOSTVARENJE DIJELA VLASTITIH SPORTSKIKH SNOVA

Da rezimiram… Još uvijek sam pod dojmovima, još uvijek sam uzbuđena i tek sad polako postajem svijesna gdje sam bila i dio čega sam bila! Biti na istom mjestu s tisućama poznatih vrhunskih sportaša, tj, trenutno najboljima na svijetu… Što bi znaćilo, i mi smo u našem sportu među najboljima na svijetu! Da ne vrijedimo, ne bismo bile tamo, jel tako? Bolt, Đoković, Serena Wiliams, Phelps, Dream team…

Mira nda, Dijana i Maja u centruSRETNA SAM I PONOSNA na sebe i svoju ekipu, ovakva se prilika pruža jednom ili niti jednom (rijetkima više puta)! Ostvaren je jedan dio mojih sportskih snova, i ne želim tu stati, nadam se da će me zdravlje poslužiti i da će se ostvariti i ostatak mojih neostvarenih snova!!!

Evo malo i moje foto olimpijade!!!

Oproštaj s ollimpijskim krugovimaDOĐITE NAS BODRITI U NOVOJ EUROPSKOJ SEZONI

Hvala svima na lijepim riječima i velikoj podršci!!! Poruke su stizale sms-ovima, e-mailovima, facebookom… HVALA, HVALA, HVALA!!!

Pa paaa, London‘Ajmo se sad okrenuti klubu, ovim vas putem pozivam da nas na isti način dođete bodriti u novoj europskoj sezoni!!! S vama smo jači!!!  Veliki pozdrav svima i vidimo se uskoro u koprivničkoj gimnazijskoj sportskoj dvorani!!!