Delegacije je primila direktorica Božica PalčićZbog razmjene iskustava i suradnje na području školstva, Koprivničko-križevačku županiju posjetili su u četvrtak, 13. listopada, gradonačelnici mađarskog Balatonboglára i makedonske općine Bogdanci, Miklós Mészáros, odnosno Risto Ičkov, sa suradnicima. U sklopu posjeta zajedno sa zamjenikom župana Darko Sobota izaslanstva su posjetila i Rukometni klub Podravka.

Zajednička fotografijaOvdje ih je primila direktorica Božica Palčić, koja ih je ukratko upoznala s poviješću i uspjesima RK Podravke, a na inzistiranje zamjenika župana rekla je i nekoliko riječi o svojoj bogatoj rukometnoj karijeri.

U zgradi županije izaslanstva je primio koprivničko-križevački župan Darko Koren sa svojim zamjenicima. Zanimajući se za školstvo u županiji, izaslanstva su obišla koprivničku obrtničku školu i gimnaziju, obrtničku školu u Križevcima, zapravo cijelu županiju počevši od Kalinovca, čiji su gosti, jer je Kalinovac uspostavio suradnji s tim gradovima u Mađarskoj i Makedoniji, rekli bismo pobratimljena su mjesta i općine.