Maja Sokač će se u nastavku prvenstva priključiti redovima Podravka Vegete. Dobro poznata u koprivničkim rukometnim krugovima gdje je provela najveći dio svoje rukometne karijere te bivša igračica Vardara, Zaječara, Ankare, Splita i španjolskog Itaxa. O priključivanju novog-starog lijevog krila našoj ekipi kratko je rekao i trener Antonio Pranjić.

Maja već duže vrijeme trenira s prvom ekipom. Jako smo zadovoljni njezinim pristupom i radom te mislimo kako nam do kraja sezone može uvelike pomoći u ostvarenju našeg cilja, osvajanju duple krune u Kupu i Prvenstvu. Jako sam sretan što je prihvatila ovaj poziv i veselim se što će i mlade igračice moći učiti od sportašice koja iza sebe ima takvu karijeru – rekao je trener Antonio Pranjić.

Sretna sam zbog ove ponude koja mi znači puno. Imala sam jedno razdoblje pauze i nisam očekivala da ću se ikad više vratiti u igru no već dugo me nešto vuče prema terenu, a čini se da je srce odlučilo, vraćam se svojoj velikoj ljubavi, rukometu i mogu samo biti zahvalna treneru na ukazanom povjerenju – rekla je Maja Sokač za klupske stranice. 

Nadamo se da se i vi dobro šalite na današnji dan i da nam nećete zamjeriti na ovoj maloj pošalici na najšaljiviji dan u godini.