Veselo zagrijavanje prije utakmice s Orijentom // Foto Goran Rihtarić Podravkine djevojčice ostvarile su sve četiri pobjede u prednatjecanju po grupama na državnom prvenstvu, završnici za djevojčice rođene 2000/2001., što se održava u Makarskoj. Ekipa Đurđice Zečević i Gorana Rihtarića, kao prvoplasirana u B grupi, u jednoj od tri polufinalne utakmice igrat će u 19,30 satio s Kninom, drugoplasiranom ekipom iz C grupe. Ostala dva polufinala sastaju se Ivanić – Kaštela i Rudar – Karlovac.

Iz utakmice s Orijentom // Foto Goran RihtarićU B grupi djevojčice su postigle, dakle četiri pobjede: Podravka – Karlovac 13:6, Podravka Hoteli Makarska 14:7, Podravka – Poreč 25:6 i Podravka – Orijent Presoflex 18:6.

Trening snage: Lucija Jandrašić drži Josipu Kodrić // Foto Goran RihtarićNakon razigravanja u subotu popodne i navečer, finalni susreti igraju se u nedjelju.

Raspoloženje u Makarskoj je dobro. Slike koje smo dosad obajvili snimio je trener Goran Rihatrić mobitelom, a zbog njihove svježine nastojali smo ih objaviti što više, doduše manje od polovice, jer smo od 15 objavili sedam, ali ima vremena i mjesta i za druge.