U nedjelju je u dvorani Srednje škole Koprivnica održan 3. Funday – turnir u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2010. godine i mlađe, u organizaciji RK Podravka. Cilj i ovog Funday-a bili su zabava, igra, učenje pravila, uzajamno podržavanje i borbenost na terenu bez rezultatskog pritiska i konačnog plasmana. Na turniru su sudjelovale naše najmlađe rukometašice pod vodstvom trenera Antonia Pranjića. Ukupno je nastupilo stotinjak mladih rukometašica i rukometaša iz RK Bjelovar, RK Viro Virovitica, ŽRK 1234 Virovitica, RK Koprivnica Noa i RK Podravka. Svaki klub je nastupio s dvije ekipe, a odigrano je 30 utakmica po 10 minuta.

Naše mlade rukometašice napreduju iz dana u dan i to se moglo vidjeti i na ovom turniru. Igrali smo neke utakmice i protiv dječaka kojima smo se odlično suprotstavili. Obrana je bila čvrsta, a napad raznovrstan. Lijepo je bilo vidjeti veselje nakon pobjeda kod naših djevojčica jer to pokazuje koliko im je stalo do rukometa. Nastavljamo s treninzima i sa ispravljanjem uočenih pogrešaka, unaprjeđenjem znanja i sposobnosti te pripremanjem za nadolazeće utakmice i turnire. Ovim putem zahvaljujem se protivnicima na fer i korektnoj borbi te sutkinji Klari Petričević i sucu Željku Đuriševiću na odličnom i strpljivom suđenju – napisao nam je u svom izvještaju trener Antonio Pranjić.

Igrale su:
RK Podravka Crvene: Šipek, Kelek, Raletić, Maričić, Šubić, Hasagić, Sabolić N., Sabolić M., Štefičar, Horvatić, Matijaško, Samoborec, Bošnjak M., Horvat, Ciler
RK Podravka Plave: Bošnjak P., Ivanček, Kovačić, Premec, Topalović, Janeković, Feljak, Džinić, Sočev, Ristemi, Štefanić, Bosman, Kovač, Dolenec, Piškor, Kovačević M.