Veliko srce i Podravka Vegeta // Foto Luka ŠarlijaRukometašice Podravke Vegete pokazale su da, osim velikog sportskog talenta, imaju i veliko srce. Naime, Podravkašice su darivale zlatne olimpijce Sportske udruge ”Veliko srce” Natašu Zamljačanec Plahinek, Vladimira Strmeckog i Ivana Dujakovića, novcem kojeg su za njih prikupile. Podsjetimo, ekipa je bila i na dočeku olimpijaca u školi Podravsko sunce.

U vrlo jakoj konkurenciji na Olimpijadi u Austriji Nataša Zamljačanec Plahinek i Vladimir Strmecki osvojili su zlatna odličja u disciplini trčanje na krpljama na 200 metara, dok su u štafetnom trčanju na krpljama 4×100 Nataša Zamljačanec Plahinek i Ivan Dujaković osvojili srebrne medalje.

Veliko srce i Podravka Vegeta // Foto Luka Šarlija– Kao što i svake godine radimo, i ove smo odlučili izdvojiti barem dio naše pažnje onima kojima je to potrebno. S obzirom na to da je naš trener Alen Marošević ujedno i trener zlatnih olimpijaca odlučili smo ih, na neki način, nagraditi. Sigurni smo da su uložili veliki trud i velik dio svog vremena u treniranje, jer dva zlata i dva srebra ogroman su uspjeh. I mi znamo kako je lijepo ostvarivati vrhunske rezultate, a znamo i kakav je osjećaj kad netko drugi to cijeni i kad te nagradi. Drago mi je da su sve cure, treneri i ljudi iz uprave velikodušno prihvatili ovu ideju, jer je uvijek lijepo napraviti dobro djelo, a nadamo se da će ovaj mali znak pažnje biti veliki poticaj Nataši, Vladimiru i Ivanu da nastave s odličnim rezultatima kao i do sada – rekla je novinrima kapetanica Podravke Vegete Ivana Kapitanović.

Hvalevrijedan potez Podravkašica s oduševljenjem su prihvatili zlatni olimpijci koje su rukometašice ugostile nakon popodnevnog treninga u utorak u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović.

(Prema Drava.info) Veliko srce i Podravka Vegeta // Foto Luka Šarlija