Daniela Piedade u brazilskom dresu // EHFNa zagrijavanju, uoči sinoćnje utakmice Memeorijalnog turnira Vinka Kandije u Ljubljani, srušila se poznata brazilska reprezentativka, ranije članica Hypa Nö, sada Krim Mercatora, Daniela Piedade. Sve su znakovi bili pišu Sportske novosti, a to je potvrdio i trener Podravke Vegete Neven Hrupec, da se radi o moždanom udaru.

Nesreća Daniele Piedade snažno je djelovala na obje ekipe, jer s Pideade na drugoj strani Podravka Vegeta i hrvatska reprezentacija odigrale su mnoštvo utakmica, a da se i ne govori o šoku kojeg su doživjele Krimove igračice.

Piedade na utakmici Bepova turnira Hypo - Metalurg // ArhivaTrener Neven Hrupec danas je novinarima dao izjavu u kojoj izražava u ime igračica i kluba žaljenje zbog nesretnog događaja i želi brz i uspješan oporavak legendarnoj Brazilki. Veliki špk doživjele su i Podravkine igračice i gledatelji.

Izraze želja za brzim i uspješnim oporavkom uputili smo klubu i u ime naše internetske stranice, koji nam je uredno slao podatke s turnira. Svaka nesreća teško pada i pogađa srce, a za sportaše je najbolnije kada se radi o drugom sportašu.

U samoj utakmici, doznajemo, Krimovek su se borile kao lavice i vodile do 40. minute. Podravka Vegeta ipak je svladala početni grč i na kraju pobijedila i odnijela pehar pobjednika Kandijinog turnira, koji će, nažalost, ostati kao crna točka u sportu i opomena da je zdravlje u životu najvažnije.