Djevojčice rođene 2010. godine i mlađe, pod vodstvom trenera Pranjića, sudjelovale su na 8. Međunarodnom mini rukometnom ZG-VG KUPU koji se održao u Velikoj Gorici. U kategoriji 2010/11. godišta nastupilo je ukupno 10 ekipa podijeljenih u dvije grupe. Naše djevojčice bile su podijeljene u dvije ekipe te je svaka odigrala 4 utakmice mini rukometa. Podravka 2 bila je u grupi A: ŽRK Knežopoljka (BiH), RŠ Vučići, RK Gospić I, RK Drenak Slunj I, RK Podravka II, dok je Podravka 1 bila u grupi B: ŽRK Rugvica, ŽRK Udarnik, RK Podravka I, RK Drenak Slunj I, RK Gospić II.

Prije samog početka uzbuđenje je bilo veliko jer ovo je bilo prvi put da smo igrali utakmice izvan Koprivnice. Naše mlade rukometašice vidjele su kako igraju njihove vršnjakinje iz nekih drugih klubova. Iako je rezultat bio u drugom planu Podravka 1 je dvije utakmice pobijedila, a dvije izgubila te je bila vrlo blizu plasmana u polufinale turnira. Podravka 2 je izgubila sve 4 utakmice u skupini. Bez obzira na rezultat, svaka rukometašica je dobila podjednaku minutažu u utakmicama. Odlično smo se svi zabavili i sa osmijehom se vraćamo u Koprivnicu. Za borbenost i sudjelovanje na turniru, svaka naša igračica, za nagradu je dobila medalju. Ovim putem zahvaljujemo se domaćinima na odličnoj organizaciji – priopćio je trener Pranjić u svojem izvještaju s turnira.

Igrale su: Premec, Bošnjak P., Kovačić, Ivanček, Janeković, Ristemi, Toth, Topalović, Jambreković, Hasagić, Kovač, Samoborec, Maričić, Feljak, Štefičar, Oreški, Ciler, Štefanić, Horvat. Trener: Antonio Pranjić

Male djevojčice

Foto: privatna arhiva