Mišel Jakšić // Foto Ivo Čičin-MašanskerKakvo je viđenje većinskog vlasnika Grada Koprivnice kluba o uspjesima sustavnog rada u RK Podravka s.d.d. saznali smo na klupskoj konferenciji za novinare sazvanoj u povodu završetka natjecateljske sezone. Svoje dojmove iznio je zamjenik gradonačelnice Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

– Vrlo smo zadovoljni i prije svega veliko hvala direktorici Božici Palčić i tajnici Ljerki Vresk koje su u klubu od jutra do sutra. Preuzele su klub u teškom trenutku za koprivnički rukomet, ali su stvarno ogromnom voljom, ogromnim trudom, ogromnom ljubavi za ovaj klub dovele na stazu na kojoj želimo da bude stalno, da budemo stalno financijski stabilan klub, a da paralelno time stvaramo najbolje rezultate u Republici Hrvatskoj – rekao je Jakšić.

POHVALE STRUCI I ČLANOVIMA NADZORNOG ODBORA

– Vesele nas vi uspjesi ne samo prve ekipe, nego i naših omladinskih kategorija – nastavio je. Tu čestitam stručnom stožeru prve ekipe na čelu s Goranom Mrđenom, kao i onima u mlađim selekcijama, gdje puno od sebe daje Snježana Petika. S obzirom na sve ono lijepo što je ostvareno red je da im se zahvalimo. Sav trud u organizaciji kluba ne bi bio cjelovit bez odličnih rezultata na terenu i tu postoji sinergija cjelokupnog rada u klubu: kancelarija i terena.

Nalazim se u ulozi predstavnika vlasnika i bio bi grijeh da ne spomene ljude koji su u Nadzornom odboru ispred Grada. Tu su Jasna Golubić, Anđelko Stričević, a red je da se prisjetimo i pokojnog Borisa Garaja koji je imao stvarno veliki doprinos u savjetodavnoj pomoći, ali i u navigiranju našega broda u mirnije financijske luke. Zahvalio bih i predsjednici kluba Oliviji Jakupec, koja je uz brojne poslovne obaveze koje ima, uvijek našla vremena za rukomet i bila na raspolaganju za osiguranje svega što je bilo potrebno da klub nesmetano funkcionira.

UVJEREN SAM DA MOŽEMO POKAZATI MALO VIŠE NA EUROPSKOJ SCENI

Na kraju mogu reći da nam je izuzetno drago što RK Podravka Vegeta opet dokazuje da je doista ponos našega grada, a usudio bih se reći da je u ženskom rukometu i ponos Republike Hrvatske i vjerujem da ćemo se iduće godine ovdje opet vidjeti da proslavimo osvajanje prvenstva i Kupa s obzirom na to da smo već ove godine dobili neke pozitivnije naznake i neke ljepše igre, uvjeren sam da druge godine možemo pokazati još malo više na europskoj sceni. Ako može i PPD Zagreb doći do četvrtfinala s proračunom koji je manji u odnosu na velike europske klubove, uvjeren sam da, uz malo sreće i uz daljnji predani stručni rad kakav imamo u našem klubu, možemo i mi snažnije zakoračiti na europsku scenu. PPD ima Vujovića i Gopca, mi imamo Bošku i Gorana i uz samo malo sreće ostvarit ćemo ono što priželjkujemo za naš klub.