Božica Palčić, Miranda Tatari Šimunović, Ljiljana Šapina i Snježana Petika // Foto Ivo Čičin-MašanskerKonferencija za medije održana danas, u četvrtak 2. studenoga, u klupskim prostorijama RK Podravke s.d.d. izazvala je za rukometne pojmove značajno zanimanje novinara, pa je tijekom razgovora s novinarima najavljeno još čvršće povezivanje kluba i javnosti. Neovisno o toj činjenici, uvodno, direktorica Božica Palčić predstavila je novu djelatnicu u klubu Mirandu Tatari Šimunović, koja je od 1. studenoga imenovana sportskom direktoricom RK Podravka s.d.d. Sigurno da dio zanimanja medija proizlazi iz činjenice da je svoje mjesto u svojem klubu pronašla bivša kapetanica Podravke i reprezentacije Miranda.

Uz njih opširne planove i ciljeve kluba vrlo jasno i sažeto obrazložila je predsjednica Nadzornog odbora Ljiljana Šapina, dok je trenerica Podravke Vegete Snježana Petika ukratko opisala stanje ekipe i iznijela očekivanja u prvenstvu i u predstojećim susretima 3. runde kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu EHF kupa.

Tako je, zapravo, novinarima predstavljena ženska klupska ”vlada”, jer osim istaknute četvorke tu je i bivša rukometašica Jasna Golubić kao potpredsjednica Nadzornog odbora te tajnica bivša rukometašica Ljerka Vresk.

Što su rekle vodeće gospođe našeg kluba objavljivat ćemo sukcesivno, jedno za drugim, u idućim tekstovima.

Na slici s presice (s lijeva na desno): Božica Palčić, Miranda Tatari Šimunović, Ljiljana Šapina i Snježana Petika.